Vacature magazijnmedewerker

Zonder logistiek staat alles stil. Natuurlijk moet vervoer over de weg, het spoor of in de lucht goed geregeld zijn. Maar wat gebeurt er als niemand de vracht kan lossen? Als een magazijn zó groot is dat je niks meer kan vinden? Voor een vacature als magazijnmedewerker moet je dus van alle markten thuis zijn: laden en lossen, administratie, contact met leveranciers. Klinkt als een uitdagende baan. Maar er is natuurlijk meer in het leven dan werk alleen.

Wij werken om te leven en niet andersom. Daarom willen we werken zo aangenaam mogelijk maken voor jou. Dat betekent dat we je goede arbeidsvoorwaarden bieden, maar ook “kleine” dingen zoals een kaartje met je verjaardag of een kerstdiner in december. Bovendien krijg je je eigen vertrouwde contactpersoon die naar jou toe komt als jullie een afspraak hebben. En zijn we erkend opleider, dus je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Wij hebben al een baan die bij ons past: namelijk jou helpen aan een baan die bij jou past. Dus zoek een vacature voor magazijnmedewerker die je aanspreekt, solliciteer, en wij regelen de rest.

Overzicht vacatures

Helaas..

Op dit moment zijn er (nog) geen vacatures beschikbaar voor dit overzicht