Onze oud collega Lisanne Minkjan is weer terug bij Staytec.

Na 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Staytec, is Lisanne eind 2019 een uitdaging dichter bij huis aangegaan. : “het contact met mijn oud-collega’s bij Staytec is in die tijd altijd gebleven en ik ben Staytec altijd actief blijven volgen. Zodoende zijn ook onze paden weer gekruist en werd het leuke contact omgezet in opnieuw een sollicitatiegesprek”.
Na een prettig gesprek op kantoor van Staytec hebben we elkaar weer de hand geschud. Lisanne komt terug bij de groep in de functie van Intercedent/ Accountmanager.

Lisanne aan het woord:

Mijn naam is Lisanne Minkjan, ik ben 31 jaar en ik woon samen met mijn man en twee dochters in Zoetermeer. Ik word blij van goede koffie, humor op de werkvloer en gemotiveerde collega’s om mij heen. Dit zit wel goed bij Staytec!
Ik ben nu ongeveer 12 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling en de afgelopen jaren heb ik voornamelijk technisch personeel bemiddeld van MBO tot HBO+ niveau. Naast dat ik een passie heb voor het vak, krijg ik veel energie van het maken van de juiste match tussen zowel werkzoekenden en (potentiele) klanten. Hoe fijn is om een lange en winstgevende relatie met klanten en kandidaten te hebben?! Vanuit mijn kant zal ik de best mogelijke dienstverlening bieden en  ben bereid om dat stapje meer te doen. Ik ben toegankelijk, loyaal en vind directe communicatie en korte lijnen prettig werken.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor aanwezig en bereikbaar per telefoon of mail.
06-50803401 – l.minkjan@staytec.nl