Opdrachtgevers

Als ondernemer wilt u ondernemen. Personeelszaken, werving en selectie; het zijn zaken die u liever uitbesteedt. Want u wilt aan de slag, met mensen die uw bedrijf verder gaan helpen. Geen woorden, maar daden. Daar denken wij precies hetzelfde over.

Of het nu gaat om uitzendenwerving en selectie, detacheren of payroll. Voor zowel tijdelijk als vast personeel gaan wij voor de beste match. Dit doen we in de branches transport en logistiek, ICT, zakelijke verlening en handel.

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kan doen waar u goed in bent: ondernemen.

Wilt u snel de juiste persoon op de juiste plek? Dan is uitzenden een goed idee. Wij vinden de beste match voor uw bedrijf.

Lees meer over uitzenden

Cv’s en motivatiebrieven doorspitten is een tijdrovende klus. Zeker als u dit normaliter niet doet. Wij nemen Werving en Selectie graag van u over.

Lees meer over werving en selectie

U zoekt voor lange of korte tijd specialistisch personeel. Wij hebben de beste mensen in de commercie, logistiek en administratief.

Lees meer over detacheren

Geen personeelsadministratie, verzuimbegeleiding of ander gedoe. Bij payroll ligt het juridisch werkgeverschap namelijk volledig bij Staytec.

Lees meer over Payroll