Barbizonlaan 88 - 2908 ME Capelle a/d IJssel - 085 - 792 2222

Techniek

Kleding, gereedschap, een auto van zaak. Zijn er andere dingen die een baan passend maken voor jou? Bekijk wat Staytec betekent voor mensen in de techniek.

Staytec BV

Op zoek naar een
administratieve baan?

Staytec BV

Wij zoeken permanent
logistiek personeel

Wij zoeken permanent
logistiek personeel

Opdrachtgevers

Als ondernemer wilt u ondernemen. Personeelszaken, werving en selectie; het zijn zaken die u liever uitbesteedt. Want u wilt aan de slag, met mensen die uw bedrijf verder gaan helpen. Geen woorden, maar daden. Daar denken wij precies hetzelfde over.

Of het nu gaat om uitzendenwerving en selectie, detacheren of payroll. Voor zowel tijdelijk als vast personeel gaan wij voor de beste match. Dit doen we in de branches Techniek, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening en handel.

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kan doen waar u goed in bent: ondernemen.

Uitzenden

Wilt u snel de juiste persoon op de juiste plek? Dan is uitzenden een goed idee. Wij vinden de beste match voor uw bedrijf.
Lees meer over uitzenden

Werving en selectie

Cv’s en motivatiebrieven doorspitten is een tijdrovende klus. Zeker als u dit normaliter niet doet. Wij nemen Werving en Selectie graag van u over.
Lees meer over werving en selectie

Detacheren

U zoekt voor lange of korte tijd specialistisch personeel. Wij hebben de beste mensen in de commercie, logistiek en administratief.
Lees meer over detacheren

Payroll

Geen personeelsadministratie, verzuimbegeleiding of ander gedoe. Bij payroll ligt het juridisch werkgeverschap namelijk volledig bij Staytec.
Lees meer over payroll