Barbizonlaan 88 - 2908 ME Capelle a/d IJssel - 085 - 792 2222

Hard werken en plezier maken

Leef je om te werken of werk je om te leven? Wij kiezen voor het laatste. Er is méér in het leven dan werk alleen. Werk maakt dingen mogelijk: jezelf ontplooien, ambities waarmaken. Maar ook de praktische zaken zoals een vakantie betalen of uit eten met mensen die je dierbaar zijn. Ieder mens heeft andere dromen en behoeften. Wij gaan op zoek naar de baan die bij jóú past.

Hier staan we voor

Wat maakt jou tot wie jij bent? Wij hebben er goed over nagedacht en kwamen tot de volgende kernwaarden

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Gedreven

Betrouwbaar

Een man, een man. Een woord, een woord. En daar mag je ons aan houden. Wat we doen, doen we graag goed. Bovendien zijn we: erkend opleidingsbedrijf, NBBU- lidmaatschap, G-rekening, NEN4400 gecertificeerd en hanteren we een proactief VGM beleid.

Professioneel

Goed en vakkundig. Die professionele houding zie je in alle lagen van de organisatie terug. Medewerkers zijn indien gewenst voorzien van PBM’s.  Ons netwerk aan personeel heeft een landelijke dekking. Je salaris komt op tijd en áls problemen zich voordoen, dan worden deze snel opgelost.

Persoonlijk

Je merkt het aan hoe we praten en wat we zeggen. Maar dat blijft een abstract begrip. Wat wel concreet is, is dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt. Een vertrouwd gezicht die jouw verhaal kent. En ook op regelmatige basis langskomt bij jou op de werkplek.

 

Gedreven

Dat zijn we zeker. Voor onze medewerkers en voor onze klanten. Altijd op zoek naar de beste match. Het liefst doen wat we dat graag ook nog een beetje snel. Daar hebben we tenslotte allemaal het meeste baat bij. En tuurlijk hopen we op dezelfde gedrevenheid bij jou, in je werk. Maar dat zal wel goed zitten.