Welkom op mijn persoonlijke pagina! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een carrière switch? Ik help je graag verder in je volgende carrière stap!

Voor diverse vacatures door heel Nederland binnen de Elektrotechniek ben ik jouw directe aanspreekpunt. Zelf sta ik direct in contact met de werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe techneuten. Hierdoor ben ik volledig op de hoogte waar jouw mogelijk nieuwe werkgever naar op zoek is en kan ik de juist match maken.

Een goede voorbereiding is hierbij al het halve werk, daarmee zullen we eerst een persoonlijke kennismaking hebben voor ik je bij de opdrachtgevers zal voorstellen. Op deze manier kan ik gericht kijken waar jouw interesses naar uitgaan. Mag je op sollicitatiegesprek dan zal ik je nogmaals de informatie geven die je nodig hebt om goed op gesprek te gaan.

Ben je latent op zoek naar een nieuwe baan en kom je graag op kennismakingsgesprek of voor een lekker bakkie koffie! Stuur mij vrijblijvend een bericht en dan neem ik z.s.m. contact met je op!